Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Over ons

Het coulisselandschap van de Achterhoek staat bekend als één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. U kunt hier prachtige routes rijden door het traditionele landschap maar er zijn ook interessante en mooie bezienswaardigheden.

U begrijpt ’t vast; wij proberen u te verleiden tot een ritje naar onze mooie Achterhoek. Want al dat moois, waarvan wij dagelijks kunnen genieten, delen wij graag met u.

En als uw camper, oldtimer, motor of ander voertuig getaxeerd moet worden, kunt u combineren. 😊

Wij taxeren overal in Nederland, maar komt u naar ons kantoor, dan bespaart u de voorrijkosten van €50 en de koffie staat klaar. ☕️

Wat toeristische tips rondom ons kantoor in Gendringen

Wat dacht u van een wandeling rondom Huis Landfort? Deze historische buitenplaats in Megchelen is in oude luister hersteld, en dat is een project van jaren geweest.

Het is in de toekomst ook mogelijk de buitenplaats te bezoeken, maar voor nu adviseren wij de prachtige wandelroute van 8,90 km. Fietsroutes zijn ook mogelijk.

Lees meer over de Landfortroute

Gaat u deze route wandelen of fietsen, dan komt u langs de Moezeköttel . Dit is misschien wel het kleinste openluchtmuseum in Nederland en geeft een beeld van de situatie waarin veel inwoners verkeerden direct na de Tweede Wereldoorlog.

Ook Wijngoed Montferland bevelen wij van harte aan. Iedere zaterdag om 15.00 uur is er een rondleiding met proeverij.

Wijngoed Montferland is slechts 4 autominuten bij ons vandaan.

Speciaal voor oldtimerliefhebbers

Op zaterdagen van 13.30 tot 17.00 uur kunt u terecht bij het Achterhoeks Oldtimermuseum in Dinxperlo (10 autominuten). Lees het recente artikel in de plaatselijke krant over dit kleinschalige museum dat met veel enthousiasme wordt gerund door een echte liefhebber. Het museum staat dichtbij het kerkje De Rietstap dat de kleinste kerk van Nederland is.

Waarom uw camper laten taxeren?

Tijdens een campertaxatie wordt de waarde van uw camper bepaald en die waarde is grotendeels afhankelijk van de algehele staat. Misschien zijn er kleine of grote schades ontstaan of is er sprake van achterstallig onderhoud. En hoe is het gesteld met de leeftijd van de banden, de gasslang en drukregelaar.

Ook vocht is een bekend fenomeen dat kan voorkomen bij een camper, wat tot veel narigheid zou kunnen leiden. Wij doen altijd een vochtmeting.

Al deze zaken zijn van invloed op de uiteindelijke taxatiewaarde. Het taxatierapport kunt u gebruiken als basis voor uw camperverzekering. Mét een taxatierapport voorkomt u problemen bij de waardebepaling in geval van schade of diefstal.

Bij totaalverlies of diefstal krijgt u bij de meeste verzekeraars geen uitkering op basis van de dagwaarde, maar wordt de getaxeerde waarde vergoed. Let op; verzekeraars hanteren verschillende voorwaarden en geldigheidsperiodes voor het taxatierapport. De geldigheid ligt meestal ligt die tussen de 2 tot 5 jaar.

Lees meer over camper taxaties

Waarom uw oldtimer laten taxeren?

Tijdens een oldtimertaxatie wordt de waarde van uw oldtimer bepaald. Misschien zijn er kleine of grote schades ontstaan of is er sprake van achterstallig onderhoud. Of misschien verbeterde u uw oldtimer, deed u keer op keer een kleine investering. Een gereviseerde motor, nieuwe bekleding of een nieuwe laklaag kunnen de waarde verhogen!

Er zijn ook factoren die de waarde van uw oldtimer kunnen verminderen. Zoals afschrijving of als er meer aanbod is dan vraag.

Het taxatierapport kunt u gebruiken als basis voor uw oldtimerverzekering. Mét een taxatierapport voorkomt u problemen bij de waardebepaling in geval van schade of diefstal.

Bij totaalverlies of diefstal krijgt u bij de meeste verzekeraars geen uitkering op basis van de dagwaarde, maar wordt de getaxeerde waarde vergoed. Let op; verzekeraars hanteren verschillende voorwaarden en geldigheidsperiodes voor het taxatierapport. De geldigheid ligt meestal tussen de 2 tot 3 jaar.L

Lees meer over oldtimer taxaties

Bent u klant bij ons en wilt u uw voertuig laten hertaxeren, dan geldt een korting van 10%

Openingstijden kantoor Waardetaxaties

Van maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur

Op zaterdag: 9.00 – 13.00 uur (van maart t/m oktober)

Direct een afspraak plannen?

 

 

Waarom is Ruud Jansen in 2013 gestart met Waardetaxaties? Toch een gok zou je denken. Want ook op dat moment waren er meer voertuigtaxateurs die BPM taxaties uitvoerden of oldtimers, youngtimers, motoren of motorfietsen, tractors en custom cars taxeerden.

Met meer dan 6 jaar ervaring in het taxeren van voertuigen en zijn enorme drive vatte Ruud het plan op om het écht anders aan te pakken. Hij wilde zijn eigen stempel drukken op het taxeren van voertuigen. Met vooral meer aandacht voor de klant en het het team, en meer flexibiliteit toevoegen zodat klanten beter geholpen zouden worden.

Opgericht door experts

Waardetaxaties is tot op heden alleen maar gegroeid en groeit nog door. In 2013 startte Ruud met 2 mensen en inmiddels telt het team 30 medewerkers. Hoe is die groei te verklaren? De vernieuwende aanpak van Ruud Jansen blijkt te werken.

De flexibiliteit, de landelijke dekking en de taxatierapporten van hoge kwaliteit worden gewaardeerd. De focus op klanttevredenheid leidt tot tevreden klanten. En als klanten tevreden zijn, vertellen zij dat door. Zo werkt dat…

De mensen die bij Waardetaxaties werken, zijn stuk voor stuk experts. Alle taxateurs hebben een automotive achtergrond. Hun deskundigheid is gegroeid door de combinatie van werkervaring, opleiding en interesses.  Ruud: “We werken hard om onze klanten kwaliteit te bieden. Bovendien zijn we allemaal dol op auto’s.”

Wie zijn wij en wat willen wij zijn?

  • Gewoon doen – elke dag weer
  • Snel – binnen 3 werkdagen een taxatierapport
  • Persoonlijk – altijd een vaste contactpersoon
  • Flexibel – durven veranderen

Toekomst

Ons financiële hoofdprincipe? Doorgroeien op basis van eigen middelen. We kijken goed naar de markt en voegen nieuwe dienstverleningen aan het takenpakket toe.

Wilt u weten hoe Waardetaxaties het taxeren van uw autooldtimeryoungtimercamper, motorfiets of custom car aanpakt? Bel ons gerust: 0315 84 33 08. Wij komen overal in Nederland!

9.4 /10
Deskundigheid 9,2
Persoonlijk contact 9,5
Flexibiliteit 9,4
100% beveelt Waardetaxaties.nl aan Bekijk 673 beoordelingen
Persoonlijk, snel en flexibel Taxaties binnen 1 tot 2 dagen inplanbaar overal in Nederland Onze taxateurs stellen zich voor
Ervaren en vakbekwaam Wij taxeren zo'n 12.000 voertuigen per jaar Lees welke vragen wij zoal krijgen
Privacy gewaarborgd Gegevens zijn 100% veilig Ruud over 100% veilig
CTA-footerbackground
Altijd vrijblijvend advies. Bel 0315 84 33 08
Stel hier uw vraag.